Intervju med ”En trevlig snubbe”

Vi har intervjuat Love om hans youtube kanal ”En trevlig snubbe”. Vi har också intervjuat hans brorsa och fler om Loves kanal.

Intervju med Love.

Vad tycker du om youtube? Man kan inspirera varandra, och det är roligt säger Love med ett brett flin.

Har du fått några hat kommentarer på youtube, vad har de skrivit isåfall? Ja två stycken, de skrev ”Du suger” eller något sånt.

Tycker du det är kul med youtube? Ja, jag har blivit beroende. Även om jag inte spelar in så pratar jag med mig själv. Till och med när jag diskar! Jag skojar inte, eller jo förresten jag skojar för jag diskar inte. Vadå? Det är jättetråkigt att diska.

Vilken video är du mest nöjd med? Min favorit är hundra lager kläder. Den är snyggt redigerad!

Varför började du med youtube? Jag fick logga in på Luddes kanal, och då la jag upp några videor. Det var så kul så jag gjorde en egen kanal.

Känner du alla dina prenumeranter? Nej, jag har många Engelska och utländska prenumeranter, säger Love och ler.

Har du någon förebild på youtube? Ja, trissmannen. Ingen vet hur han ser ut, han sitter och skrapar triss och äter kladdkaka.

Vilka rekommenderar du din youtube kanal för? Jag rekommenderar den för humorister, hahaha.

Intervju med Stanley, Loves brorsa.

Hur är det att ha en bror som håller på med Youtube? Jobbigt! Han bryr sig bara om Youtube. Typ när vi ska till stan så måste han filma.

Vem tycker du är bäst på Youtube? Mig själv! Nä, jag skoja bara. Jag kollar nästan aldrig på Youtube.

Vill du byta plats med Love och också ha en Youtube-kanal? Nej, för jag är snäll mot min brorsa. Jag gillar inte Youtube.

Vilken tycker du är Loves bästa video? Vlogg del 3 – lol!!!!

Om du skulle få välja om mellan att Love hade en Youtube -kanal eller inte, vad skulle du välja? Att han hade Youtube. Det är kul att se honom skämma ut sig.

Vi har kollat med några om de känner till Loves kanal. Hälften av de vi har frågat känner till Loves kanal, de tycker att hans kanal är helt okej och att den är nice!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *