Skilda eller inte

Det jag ska göra nu är att se hur många som har skilda föräldrar och hur många som inte har  skilda föräldrar i 5:an. Varför jag gör det är för jag har skilda föräldrar och att det finns folk som kan ha det väldigt svårt med skilda föräldrar.

Hur det känns? Det känns inte bra för att man kan inte göra något tillsammans med båda föräldrarna och dom vill inte se varandra alls. Hur jag vett det här, för jag har skilda föräldrar och det är inget att skratta åt för det är inte kul faktiskt.

Jag frågade 60 elever och 12% av alla hade skilda föräldrar och 88% hade inte skilda föräldrar. Det här betyder att det finns några som inte mår så bra pga detta.

skilda///////=7 stycken

 

inte skilda18 + 16 + 19 = 53 stycken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *